• HACEP

HACCP

Voedingsproducten dienen met respect behandeld te worden. Het is zeer belangrijk dat de strengste hygiënenormen gehandhaafd worden. Ons VE nummer staat borg voor onze installaties die aan de strengste eisen voldoen. Traceerbaarheid is een logisch gevolg van onze overtuiging dat de veiligheid van de consument steeds gewaarborgd dient te worden.

Daarom werken wij dan ook strikt volgens de specifieke HACCP regels. HACCP staat voorHazard Analysis Critical Control Points. Dit systeem heeft als doel de gevaren in een bedrijf te inventariseren en vervolgens uit te schakelen.

In geval van twijfel kunnen onze medewerkers steeds terecht bij onze HACCP verantwoordelijke die door bijscholing steeds op de hoogte blijft van de nieuwste voorschriften.

1 van onze grote troeven is ons autocontrolesysteem.

Dit autocontrolesysteem is conform de eisen van het KB van 14/11/2003 betreffende autocontole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen. Het autocontrolesysteem is opgesteld volgens de eisen van de Gids Autocontrole en Traceerbaarheid Vissector.
Het systeem laat ons toe om onszelf de hoogste norm van voedselveiligheid op te leggen, hiervoor ondergaan wij ook meerdere controles per jaar door het FAVV.
Na een jaarlijkse audit ontvangen wij dan een autocontrole certificaat.

Hierin investeren wij om de beste kwaliteit en versheid te garanderen aan onze klanten!
 

Scroll naar beneden en download ons recenste certificaat.