• Beidelogos

FISH   EXPRESS  TRADE  en   NEPTUNUS  VISHANDEL   SLAAN DE HANDEN IN MEKAAR

FISH   EXPRESS  TRADE  en   NEPTUNUS  VISHANDEL   SLAAN DE HANDEN IN MEKAAR
 
Fish Express Trade (Zeebrugge) en Neptunus (Oostende), beiden actief in de verwerking en distributie van verse vis voor de Horeca, Grootkeuken, Traiteur en Vishandel, gaan samenwerken.
Beide partijen, die superieure kwaliteit, flexibiliteit  en perfecte  klantenservice hoog in het vaandel dragen, zijn verheugd een strategische alliantieovereenkomst te kunnen aankondigen die beiden sterker moet maken voor het aangaan van de talrijke uitdagingen in de nabije en verre toekomst.
 
De activiteiten van Fish Express, met een personeelssterkte van ca 25 medewerkers, zullen op korte termijn volledig ondergebracht worden in de perfect ingerichte bedrijfsgebouwen van Neptunus, waar nu ca 30 medewerkers tewerkgesteld zijn.
 
Het management van beide bedrijven wordt geïntegreerd en zal de operaties van zowel Fish Express Trade als Neptunus, die als afzonderlijke vennootschappen blijven bestaan, gezamenlijk aansturen en leiden. Dit moet uiteindelijk resulteren in een performantere organisatie die in staat is om tegemoet te blijven komen aan de evoluerende klantenbehoeften op het vlak van prijs, kwaliteit en service.
 
Thierry Van Den Broucke – Marc  Descheemaecker-   Bart  Van Molle – Liesbet Saerens
 

Nieuws